Szeretettel köszöntelek a FŐVÁROSUNK BUDAPEST közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐVÁROSUNK BUDAPEST vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐVÁROSUNK BUDAPEST közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐVÁROSUNK BUDAPEST vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐVÁROSUNK BUDAPEST közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐVÁROSUNK BUDAPEST vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŐVÁROSUNK BUDAPEST közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
FŐVÁROSUNK BUDAPEST vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
2015. április közepén nyílt meg a Szegedi Halbisztró Kiskőrössy 2.0 étterem, Budapesten, a Jókai téren.
A névválasztásuk nem a véletlen műve. Szegedről érkeztek, hogy
elhozzák a szegedi halászlét, amit több mint 30 éve folyamatosan
készítenek a Tisza partjára ellátogató vendégeik örömére.
Szegedi
csárdájuk (Kiskőrössy Halászcsárda, ami az egykori tulajdonosról Kőrössy
Józsefről kapta a nevét) az 1900-as évek eleje óta működik,
felhasználva a Csongrád megyében megtalálható kiváló minőségű
hal-alapanyagot ételei elkészítéséhez.
Fővárosi vendégeik igényeire és Budapest gasztronómiai palettájának színesítésére gondolva elhatározták, hogy nyitnak egy bisztrót, ahol a Szegedről érkező halászlevet és egyéb halételeinket kínálják a főváros lakói és az ide látogatók kényeztetésére.
Amivel szolgálnak az nem
más, mint a Szegeden már klasszikusnak számító túrós csusza,
halpaprikás, haltepertő és egyéb kizárólag friss magyar halakból készült
finomságok.
Talán a mai „trendi” világban egy kissé ódivatúak tűnhet az általuk nyújtott termékek palettája, de ők - nem fognak „óriási konyhai mutatványokat bemutatni” – a már sokak által megkedvelt és elvárt ízeket a jól bevált módszerrel elkészítve kínálják kedves vendégeik számára. A receptúra tehát ugyanaz, mint Szegeden, talán csak a tálalásban találnak majd eltérést a hozzánk betérők.
Ugyanazt a minőséget nyújtják egy modernebb környezetben, mint amit Szegeden megszokhattak tőlük.
Szeretettel várnak tehát mindenkit, legyen szegedi születésű, esetleg már betért hozzánk Szegeden, vagy vágyik az igazi autentikus magyar íz világra, hétfőtől vasárnapig 11:00 – 22:00 óra között.
Forrás: http://www.mindmegette.hu/
|
|
|
M Imre írta 1 hete a(z) LIFE Biodiverz Város fórumtémában:
Miről szól ez a projekt? Biodiverz város? Furcsa szókapcsolat. ...
M Imre új fórumtémát indított: LIFE Biodiverz Város
M Imre írta 1 hete a(z) Közérdekű fórumtémában:
... ... nem attól lesz jobb a budapesti fejpályaudvarok ...
M Imre írta 2 hete a(z) Közérdekű fórumtémában:
Budapest díszpolgára lett Sebestyén Márta, Tarr Béla és ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!